Duktiga Sofia

Hittills har jag spenderat morgonen åt att göra mina ytterst fjantiga inlämningsuppgifter som vi ska ha med oss och redovisa MUNTLIGT i grupp på arbetsförmedligen i morgon- suck. Jag har alltså betalat 400 spänn i månaden i a-kasseavgift för att få cirka 4000 kronor varje månad som arbetslös och då måste jag ändå springa på en meningslös kurs två dagar i veckan trots att jag är gravid och ska föda inom kort.
Men, men det är väl bara att bita ihop och gå dit, men dem får ju fatta att jag varken tänker söka eller börja på ett jobb som kräver en massa fysiskt arbete och som varken är bra för mig eller bebisen, det finns ingen a-kassa i världen som är värd att riskera bebisens säkerhet, speciellt inte om det handlar om 4000 ynka kronor i månaden.

Snart hade jag tänkt börja städa och ha mig, så jag samlar lite kraft och skriver ett inlägg under tiden. Egentligen vill man ju låtsas som att det inte alls är stökigt och gå ut i solen i stället, speciellt med tanke på att vi bjudit hit Mikaels föräldrar till helgen och ändå måste städa en gång till i slutet av veckan, men jag klarar inte av när det är såhär stökigt- en jobbig gen jag ärvt av min mor.
Efter grillningen igår avslutades kvällen med chips och dipp och en film, "No country for old men". Det har kommit en ny chipssmak som heter "Sourcream and Pepper" som är vansinnigt god, det var nästan FÖR gott tillsammans med vitlöksdippen så jag satte i halsen men fortsatte ändå att äta såklart och fick en jobbig hostattack som höll i sig i tjugo minuter.
Sovit som en kratta har jag gjort i natt, varit uppe och kissat två gånger, vaknat av jobbiga drömmar och dessutom har jag vaknat av att mina händer har gjort helt galet ont och varit som bortdomnade, så jag misstänker att jag kanske dragit på mig vätska i kroppen redan nu, men det är ju underligt att händerna är precis som vanligt nu på morgonen. Ont gjorde det i alla fall så jag hoppas att jag slipper det mer. Mikael var dessutom väldigt, väldigt pratsam i morse klockan fem innan han skulle bege sig till jobbet vilket var trevligt bortsett från att jag blev helt pigg och inte kunde somna om på jättelänge. Så ikväll kommer jag förmodligen att somna som en sten.

Nej nu måste jag sätta igång här men först vill jag bara visa vilka grymt söta skötväskor jag hittat- dyra som stryk visserligen men ÅH SÅ FINA, jag förtjänar nästan en sån om jag ska springa omkring med bebisspya i håret och annat trevligt under bebis första levnadsår.
Titta så fina dem är!

image152


Kommentarer
Postat av: Anonym

får du 4000 varje dag???? ;O

2008-05-05 @ 12:41:55
Postat av: Anonym

oj läste fel ;P

2008-05-05 @ 12:42:30
Postat av: stina

söta väskor =)=) klart du skall unna dej en!

2008-05-05 @ 12:44:17
Postat av: Linnea

Åh vad fina väskor!! Vad kostar de och var finns de? Tvivlar på att Totte skulle tillåta att vi spenderar en massa pengar på något som över huvud taget liknar en väska, men ändå :P

2008-05-05 @ 22:51:30
URL: http://nea.babyblogg.se
Postat av: Linnea

Förresten, det kan inte ha varit så enkelt att du hade råkat ligga på händerna bara? Jag vaknar också med domnade värkande händer ibland och då har jag antagit att jag legat på dem...

2008-05-05 @ 22:53:20
URL: http://nea.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0