Det är glassigt

Jösses vad ni stressar mig! Jag lever i alla fall, även om uppdateringen blev sen idag! Hehe.

Först och främst hade jag natten från helvetet, kunde inte somna förrän jättesent och klockan 2 vaknar jag av att Mikael som var ganska rund under fötterna babblar väldigt, väldigt högljutt i telefon från vardagsrummet, det visar sig att han fått för sig att ringa upp en gammal klasskompis till oss som vi inte pratat med på år och dag, så jag lät honom babbla på trots att jag inte kunde sova av hans fyllegarv här ute.
Han la inte på förrän en timme senare och då vrålade jag att han skulle komma och lägga sig och sova, vilket han gjorde. Jag somnade däremot inte. Hann gå upp två gånger och kissa och FYRA gånger för att snyta mig och sista gången jag jag kollade på klockan var den 5. Sen var jag uppe och kissade en gång till och vaknade slutligen vid 8 av att Mikael snarkade och sedan kunde jag inte sova igen.

Gick upp och surade och sedan spenderade vi eftermiddagen åt att städa och ha oss och begav oss sen till Frölunda Torg för lite shopping. Jag hittade inget roligt alls, förutom en massa fint på Vero Moda (eller Rut m.fl som det tydligen heter nu...) men det var inget som jag kan drömma om att få på mig med min mage.
Mikael däremot hittade två par långa shorts, en sommarjacka och en keps. Det är ju sjukt med killar, vi tjejer kan gå i tio affärer på jakt efter en tröja och killar bara spatserar in i första bästa affär och köper en halv garderob. Jag köper ingenting om jag inte kollat på åtminstone ett par ställen först att det inte finns något bättre där.
Men så är ju jag en snål jävel också.

Sedan sprang vi runt inne på Hemköp och köpte en massa gott till idag och i morgon när Mikaels föräldrar kommer hit och grillar. Det blir spett med fläskfilé, lite olika starka korvar, paprika, champinjoner och majskolv, majsen orkade jag dock inte pilla fast på spett.
Vi ska grilla om någon timme bara jag och Mikael också, det blir fläskkarré med pommes också köpte vi en vitlöksbaguette, fy fan vad gott det ska bli. Men det bästa blir till sist, årets första jordgubbar med vaniljglass. Det är ju så galet varmt i dag att det är ett måste!
Mat, mat, mat- finns det något bättre eller? Kan ju tillägga att min ugnspannkaka med bacon blev jääävligt god igår, så god att jag åt upp resterna i morse och mådde jätteilla efteråt då jag inte är van att äta så tidigt.


image177

Nu måste jag vila mig lite, svarar på frågor senare. Alldeles för mycket aktivitet för en gravid kvinna som inte sovit idag.   

Kommentarer
Postat av: Anonym

förlåt om vi stressar dej =(

2008-05-09 @ 17:10:01
Postat av: stina

mmm,guud va gott det ser ut! skall oxå grilla
idag =) smaskens!

sorry om man stressat dej =( =(

2008-05-09 @ 17:11:02
Postat av: alice

trodde du gillade läsarfrågor men du verkar bara stressad av bloggen.

alice

2008-05-09 @ 17:13:26
Postat av: Anonym

jaha,förlåt då.

2008-05-09 @ 17:14:03
Postat av: Anonym

gillar du inte kommentarer behöver du ju inte läsa dom....

aja,brablogg för övrigt.

2008-05-09 @ 17:18:41
Postat av: Anonym

är inte alla dom över en & samma person? Kolla IP-numret. ;)

2008-05-10 @ 20:37:44
Postat av: Anonym

knappast!

alica

2008-05-12 @ 11:46:42
Postat av: Anonym

yeah right!! // STINA

2008-05-12 @ 15:29:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0