Danmark

Är fortfarande rätt trött efter en lååång dag igår. Var hemma rätt tidigt men kunde inte somna för jag fick någon slags eftersläng av sjösjuka och det har känts som om hela sängen har gungat hela natten, när jag gick upp i natt och kissade vinglade jag i hallen som ett fyllo- mina ben känns fortfarande som om dem är på danmarksbåten.

Det var trevligt igår i alla fall men det kanske ändå inte är någon god idé att åka till Danmark när man är gravid, nykter och lättretad för det kändes som om varenda kotte på hela båten var dyngraka redan på morgonresan klockan åtta, hehe.
Tur att Mikaels syster som också är gravid var med i alla fall, och inte att förglömma Emilia som är fyra år och med andra ord nykter hon med. Vi åt goda tunnbrödsrullar (japp, jag hade packat värsta matsäcken) och jag vann 200 spänn på en enarmad bandit och blev väldigt förtjust.
Väl i danmark käkade vi på en mysig restaurang och kikade lite i affärer, som väntat så var vädret inte det bästa men det var trevligt ändå.
På återresan var alla som sagt väldigt fulla, två grogghaggor på toaletten garvade som kråkor i flera minuter över att jag inte fattade hur man fick ut tvål ur tvålautomaterna (ni vet när det är som en liten svart spene...), folk i baren vrålade och vuxna människor dansade och grovhånglade på dansgolvet klockan halv tre på eftermiddagen... Det fanns till och med en fånig trubadur som  gapade i högtalarna hela tiden. Jag gick iväg med Emilia och spelade lite, det var väldigt underhållande att titta på när hon räknade mynt i sin lilla "Hello Kitty"-plånbok. Förresten ville Emilia sitta bredvid mig hela dagen- då blev jag mallig eftersom barn brukar vara lite smårädda för mig, det blir lätt så när man har tanduppsättning som ett vildsvin, men hon gillar mig minsann! Vann för övrigt 150 spänn till på automaterna, tydligen är jag någon slags enarmad bandit-expert (spelmissbrukarna som kryllade omkring mig blängde jätte, jätteelakt och jag skrattade jätte, jättehögt).
Slutsatsen är väl egentligen att danmark är ingen bra idé när man är nykter, lite grann som att gå på krogen fast en krog som gungar hela tiden. Hehe.
Nu låter jag jättegrinig och det är jag faktiskt- jag fick aldrig köpt min Toblerone som jag längtat efter så:( 

       

Mikael och svärfar käkar, jag käkar och ser allmänt snygg ut, ett café där det SURPRISE dracks öl:), en bild på havet genom fönstret och Mikael som spelar (och inte vann en spänn, hehe).

Nu ska jag käka och reta Mikael lite för att han vattnar en kruka där han har planterat chilifrön för att han tror att det kommer växa upp chilifrukter där... Vi har slagit vad om 100 spänn...

Kommentarer
Postat av: Linnea

Hahahahaha Totte planterar också såna konstiga saker varje år och tror att han skall få citroner och chilifrukter och annat spännande... det har aldrig hänt kan jag ju säga... :P

2008-05-18 @ 14:45:46
URL: http://nea.babyblogg.se
Postat av: Sara

Haha. Skrattade här för mig själv när jag läste detta inlägg. Verkade som du hade lite kul iaf;) Lycka till med bebisen!

2008-05-18 @ 21:02:47
Postat av: stina

hahaha!låter som en kul resa iallafall =) dina inlägg är alltid lika roliga,ha en bra dag.

kramkram.

2008-05-19 @ 09:12:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0