Skärtorsdag

Av någon anledning är min ram med "kursiv", "understrucket" och det borta från bloggen, någon mer som har samma problem eller är det något individuellt elakt straff?:)

Nu är Mikael sjukskriven för ryggen igen så det blir gleeest mellan inläggen, jag beklagar!
Igår hade jag ändå inte orkat skriva något för jag var helt död hela dagen. Hade skitmysigt hos Veronika och skrattade så att jag grät, men det blev fan inte mycket sömn. Tydligen tog jag Tinas täcke hela natten vilket resulterade i att hon klängde sig fast vid mig som en väldigt snäll men stor mänsklig fästing. Det kändes som om jag inte sov en enda sekund och till slut rullade hon iväg kl 04.45 till Veronikas sida, så då passade jag på att springa och kissa och sträcka på min stackars kropp som legat som en fällkniv hela natten.
Sedan sov jag rätt gott, men det gjorde inte stackars Veronika eftersom att Tina kröp över till hennes sida och spelade mänsklig igel, så vi var uppe igen vid 8.
Oj, oj vad trött jag blir nu om jag inte får all sömn jag är van vid, hade jag jobbat hade jag säkert varit ett vrak hela dagarna.

Nu är det definitivt ingen tvekan om att jag känner bebisen sprattla och ha sig, när vi kollade på Bert så kändes det som värsta simturen i magen en lång stund. Duktig bebis det där. Nu är det bara en och en halv vecka kvar till stora ultraljudet, gud vad jag har väntat. Ska bli grymt coolt att få den lill* på bild för första gången, kommer väl sitta och råglo och lipa till bilden fram till september när bebben tittar ut.

I morgon ska vi till svärföräldrarna på middag som sagt, det känns bra att ha lite påskplaner för resten av helgen blir nog rätt lonely. Tänkte att jag skulle köpa ett påskägg till Mikael om han är snäll. Jag är trött på att man förväntas ignorera alla traditioner bara för att man händelsevis inte är liten längre.
När bebis kommer blir det andra bullar kan jag lova, då ska vi måla ägg och leta godisägg och gå till brasan på kvällen precis som det ska vara.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Har du testat trycka på den där "knappen" precis under var du skriver dina inlägg där det står "Ändra textredigerare" ?

2008-03-21 @ 21:16:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0