Påskis

Helt meningslös helg i påsk-avseende, inte minsta lilla grej har pekat på att det skulle vara påsk. Eller jo, igår köpte vi "påskgodis" i videoaffären men utan tillhörande pappägg är det liksom inte samma grej. Jag har funderat på att koka lite ägg men det känns rätt meningslöst.

I torsdags var vi iväg i Sisjön och handlade lite, vi kikade inne på BabyProffsen vilket var grymt roligt, jag ville köpa med mig allt på en gång. Vi blev väldigt charmade av bebiskorgarna och vaggorna med spets och en sån där käck säng som man sätter fast i kanten på sin egen säng, den är liksom öppen så att man bara kan rulla till sig bebisen när den vaknar och vrålar.
Men för att vara förståndiga och ekonomiska så bestämde vi oss för att det får bli en vanlig spjälsäng som ungen inte växer ur direkt. Sedan kikade vi lite på barnstolar och bestämde att vi senare ska inhandla en sån variant utan ben som man skruvar fast i bordskivan (om vårt pyttiga köksbord verkar klara av den tyngden i ena änden). Något som är fruktansvärt dyrt är skötväskor, helvete heller att jag kommer punga ut 7-800 för en axelremsväska med ett par fack så det ska letas vidare. 
Tog en sväng till Överskottbolaget, min älsklingsaffär. Vi plockade på oss så mycket bra-att-ha-skit som vi orkade släpa med oss på bussen och det blev en hel del.

I fredags var vi hos svärföräldrarna. Mathias och Josse var där med lille Vincent som fortfarande är sötast i stan- jag skulle nog kunna sitta och titta på honom i flera dygn som i en slags trans. Vore jag också nyfödd hade jag blivit störtkär.
Kikade i en massa album på Mikael och Mathias när dem var små, vilket var väldigt underhållande. Jag tycker alltid att det är lika festligt att se hur folk man känner (speciellt killar!) såg ut när dem var i pottåldern. Dessvärre är dem ju tvillingar och var RUGGIGT lika som små så det är i stort sett omöjligt att se vem som är vem när dem är riktigt små.
Kanongod middag fick vi också, vräkte som vanligt i mig tills magen kändes som en väderballong, det är ett mirakel att bebisen får plats. Bebisen som förövrigt är 18 centimeter från huvud till tåspets nu, tycket att det är sjukt stort!
Tog lite bilder också men lägger bara in två, den ena på Vincent i soffan och den andra på Vincent i knät på Kjell:

 

Ska förresten passa på och erkänna att det är inte bara Mikaels fel att det blir glest mellan inläggen, det är mitt fel också. Har nämligen gjort tabben att testa på World of Warcraft, som är ett datorspel för alla som inte vet. Och tro det eller ej men det är jävligt skoj och jag är lite fast redan, höhö. Sedan har Mikael laddat ner två expansioner till Sims med så jag har fullt upp när jag väl får tid vid datorn.
Men ska se till att bloggen hädanefter är prio ett.
  

Kommentarer
Postat av: Linnea

Usch och blä för WOW..... Är såååå lycklig att min man på något magiskt vis lyckats undvika att fastna i träsket trots att praktiskt taget ALLA hans vänner spelar. :)

2008-03-23 @ 22:29:16
URL: http://nea.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0