Sofia i fixartagen

Nu har jag börjat med det här som tydligen är vanligt hos gravida kvinnor, jag bygger bo. Får helt plötsligt lust att slänga ut en massa gammalt och rensa över allt och sortera saker i skåp så att det blir mer plats över i lägenheten. I går gjorde jag det tråkigaste jag vet, jag tvättade alla mina behås för hand i en jävla hink, egentligen vill jag bara slänga allihop eftersom att alla numera är ALLDELES för små, men lite ekonomisk får man trots allt vara. Sedan slängde jag en massa kläder och tvingade Mikael att hjälpa mig möblera om i sovrummet, vi har ställt huvudändan av sängen mot fönstret nu vilket gör det både svalare på natten OCH gör betydligt större plats i resten av rummet, så nu kommer bebis få en rätt stor yta till sin fräcka spjälis.
Egentligen vill jag göra en massa andra saker också, som att tvätta alla bebiskläder och börja koka stora grytor som vi ska frysa in i frysen tills efter förlossningen när inte en käft orkar laga mat.

I dag ska vi kanske-kanske till Ullared, det blir antingen idag eller på lördag beroende på vad svärföräldrarna känner för, de har precis varit i väg på en tripp till Amsterdam och kom hem i natt så vi har inte pratat med dem än men GUD vad jag håller tummarna! Bygga-bo-känslan har vuxit från att vara "gud vad kul med ullared" till "JAG MÅSTE TILL ULLARED NU-NU-NU!".
Har kommit på hur vi ska förvara bebis kläder på bästa sätt med vår brist på garderober, har tänkt köpa klädlådor som man kan skjuta in under sängen, eller ännu bättre- spjälsängen. Jag är så jävla smart. Helst hade jag velat ha en bebisbyrå men det får verkligen inte plats. Lådor fungerar nog utmärkt tror jag, även om det blir lite knöligt att dammsuga.

image243
Förutom att vända upp och ned på sovrummet igår så hyrde vi film och jag bakade paj. Jösses vilken husmor man börjar bli, jag som inte ens gillar paj. Det luktar alltid så gott med en nybakad paj och första två tuggorna är gott som fan, sedan börjar jag alltid må illa. Men den blev rätt smarrig för att vara paj i alla fall, äppelpaj med kanel fick det bli.
Kollade på "Good luck Chuck" som var skoj, jag försökte som vanligt hata Jessica Alba eftersom det är vad man gör med extremt snygga tjejer men hon är så söt att det är omöjligt. Kollade även på "Tatuerad Torso" som inte var någon höjdare trots att den utspelar sig i göteborg. Svenska filmer är inte min grej alltså, i alla fall inte filmer som ska verka seriösa, det finns alltid någon värdelös skådis som förstör resten av filmen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0