Godmorgon!

Vaknat sent idag, Mikael har en vecka semester nu så vi satt uppe i går och kollade på Futurama-filmen, som var sådär- jag har aldrig riktigt förstått ett skit av Futuramaserien. Det blev i alla fall vansinnigt sent för min del, klockan var nästan HALV TOLV, en helt orimlig siffra för min del.

Inte för att klaga eller så men den här värmen börjar bli lite överdriven... Var helt pissblöt av svett i natt när jag vaknade och då står ändå min del av sängen PRECIS bredvid det öppna fönstret, en sak är säker och det är att det är dags att byta till sommartäcket! Har för tillfället ett gigantiskt duntäcke som är avsett två personer men jag har allt själv eftersom Mikael är väldigt mycket mer varmblodig än jag och skållas under ett sånt täcke.
Värmen känns extra överflödig nu när jag är så uppbränd av solen att jag inte får sola heller, fötterna och benen börjar så smått övergå till en nyans av brunt men jag är fortfarande kräftröd och öm som fan på nyckelbenen och den del av tuttarna som ploppat ur behån när jag solade- ställen där jag ALDRIG brukar bränna mig, och det fina med min hud är att den återhämtar sig så fort och blir brun efter att ha blivit röd men inte då, jag VISSTE väl att det inte var någon bra idé att pressa i solen med alla miljontals nya hormoner i kroppen.
Åh vad jag ser fram emot att jaga vår lilla bebbe på stranden! Om den inte vill sitta i skuggan med pappa så måste den ha en käck solhatt och solfaktor 50+ (japp, det finns tydligen så hög solfaktor!) för en bebis ska vara mjölkvit och inget annat.

I dag ska vi grilla, det var faktiskt ett tag sedan nu. Det lär vara grymt varmt på balkongen i eftermiddag så det får nog bli en grillning i kväll, myspys. I morgon ska herrn skriva in sig på körskolan i Frölunda, vilket betyder att vi kommer ett steg närmare körkort och bil- fy fan vad lycklig jag blir om det skulle hinna ordnas innan bebis ploppar ut.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Ha en bra dag :)

2008-06-02 @ 10:20:28
URL: http://sannawiberg.blogg.se
Postat av: Linnea

Har ingen talat om för dig att man inte bör sola när man är gravid? :P Förresten, jag har en tub med solskyddsfaktor 70 i badrumsskåpet. Dock kan man omöjligt behöva så starkt skydd i Sverige...! ;)

2008-06-03 @ 19:47:47
URL: http://nea.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0