Familjemys

Igår hade min söta lillasyster skolavslutning (GUD vad jag saknar att ha sommarlov! Vilken ljuvlig känsla det var!) så hon och mamma var inne i stan och ringde dit mig.
Kikade i en massa affärer och som vanligt gick det mest ut på att titta efter kläder till lilla Puppan, det var en massa rea på bebiskläder så det hade varit perfekt om man nu hade vetat könet- men det vet ju inte vi vilket gjorde det hela hela hopplöst. Det gick inte ens att hitta något vitt idag, och som vanligt fanns det inget sött gult eller grönt som såg könsneutralt ut. Man blir ju helt galen av alla söta småflickekläder nu alltså! Det är ingen hejd på alla små, små blommiga klänningar med spets och volanger och bodys med volangben- såg så mycket sött idag att jag tänkte att jag skiter i om det blir en kille, vissa saker var så söta att jag helt enkelt inte bryr mig ifall det är en snopp i blöjan eller inte- men jag måste ta mig samman, vore ju väldigt synd om vår eventuella son annars. Upptäckte att Zara har vansinnigt mycket sött till bebisar, där ska jag handla en massa sen!

Vi käkade lunch också, mamma och Lina åt kycklingsallader som jag blev väldigt avundsjuk på, jag åt en halvtaskig kycklingpaj- har insett att jag gillar när folk jag äter med beställer samma rätt som mig för annars ser alltid den andra maten mycket godare ut än ens egen. Därför beställer jag alltid samma pizza som Mikael, eller kebabrulle eller vad det kan vara.
Lillasyster köpte i alla fall ett par shorts och jag fick en söt blommig klänning av mamma (storlek XL så att jag har att växa i, hehe) och sedan begav jag mig hemåt efter någon timme, fick ont i ryggen och det kändes som om magen var stenhård hela tiden, verkligen inte bekvämt att gå vissa dagar.

Fick en fixidé och rullade chokladbollar, första gången på många, många år. Fy fan vad gött det var. Fast nu har Mikael gått loss på dem när jag varit borta så det blir nog att köra en omgång till!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Angående strålningen, så tror jag inte heller att det är så värst farligt egentligen, men jag är så rädd för sånt där så jag tycker det är bäst att vara försiktig ändå... men det är nog ingen fara, som du säger! :)

2008-06-14 @ 23:41:04
URL: http://nea.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0