Ullaredshopping

Lååång dag igår med tripp till Ullared, jag tror att det tog runt tre timmar bara att packa upp allt och pilla bort alla små prislappar och etiketter, vi fick inte ens plats med allt i en vagn utan var tvungen att hämta TRE korgar också, jag och Mikael satt helt gömda i baksätet på väg hem under alla grejer och Mikael fick ha bebis nya badbalja på huvudet- hehe. Jag fick en jävla foglossning av allt springande och bärande och kånkande, men det var det värt. Notan gick på 6000 jävla spänn men JÖSSES vad mycket vi köpte!

Lite fynd:
* Bebis har fått en badbalja med en liten insats så att den inte ska glida runt, tydligen är spädbarn i olja ungefär lika hala som ålar. Köpte även MASSOR av våtservetter och tvättlappar och salvor och barnoljor och fan vet allt. Dessutom fick bebis en hel badankfamilj och blinkande(!) bläckfiskar. I baljan ligger även mobilen till spjälsängen och ett gips-set så att man kan göra hand och fotavtryck som är jätte-jätte-små och spara.
Beskåda här:
 

* En resespjälsäng som vi inte orkat fälla upp och kika på än, den får ligga kvar i lådan.
* Spjälskydd, täcke, kudde och lakan till spjälsängen samt tre olika bäddset med trevliga motiv på, såg till att alla går i en grå nyans för att matcha nya väggfärgen i sovrummet. Vill gärna fota detta också men ska vänta tills sängen är på plats och färdigbäddad!
* En babysitter till kanonpris! (189:-!)


* En hel del bebiskläder och babyfiltar som jag inte heller har orkat fota, det låg stora klädberg överallt och jag var så trött att ögonen gick i kors. Jag blev hur som helst rätt besviken på utbudet i går, det fanns inte EN ENDA tröja eller liten sparkbyxa i storlek 50 och det var den storleken jag behövde. Jaja, jag köpte en massa mössor med öron på i alla fall och det väger upp besvikelsen.
* En skötbädd eftersom att vi inte får plats med ett helt skötbord, och se vad fint det blev!


* Nappflaskprylar och lite saker som är bra att ha när plutten ska börja smaka sin första mat. Bebis har fått en helt egen kökslåda nu så att man kan hålla ordning på prylarna.


* Lite blandad smått och gott till bebisen som vagnleksak, insektsnät till vagnen, speldosa, skallra m.m



* Massor av nya trosor till mamma eftersom att min röv bara breder ut sig mer och mer, köpte även gigantiska tanttrosor och bindor som jag ska ha efter förlossningen, dem var vansinnigt osexiga. Mikael fick en skitsnygg skjorta och jag köpte två stora tröjor/tält som magen får plats i (dem kostade för fan bara 40 spänn styck så döm mig icke!). Skulle köpte minst en amningsbehå också, men nejdå, det fanns inte i min storlek.



* Massor av nya sängkläder så nu har vi ÄNTLIGEN lite set som matchar, köpte ett vansinnigt sött set med rosor som jag knappt kan vänta på tills vi får in i sovrummet, men det ska som sagt renoveras lite först så det får vänta. Köpte också mängder av nya gosiga handdukar så igår kunde vi rensa ut och slänga alla gamla slitna handdukar och badlakan som man samlat på sig från släkt under åren, jippie! Dessutom blev det nya gardiner till sovrummet och nya stolsdynor till köket.
* Lite annat smått och gott till köket, dessvärre fick jag inte med vår nya "omelett-stekpanna" med en kyckling på på denna bild:


Sedan köpte givetvis mängder av godis och lite blandad smaskigt, har uppdaterat mitt förråd av makrill i tomatsås, oh yeah!

Kommentarer
Postat av: Josse

Ni är ju helt tokiga :D:D

2008-07-11 @ 13:53:04
Postat av: Emelie

Ni har hittat massa toppengrejjer ser jag!

Eftersom jag jobbar på Öb så tänkte jag tipsa om att vi har skitbra priser på våtservetter och sånt också :) Samma märke som ullared, vi har grymt mycke som ullared har och till samma pris.

fast fyfan va skabbiga ÖB i göteborg är, bättre i kba där jag jobbar.

over and out

2008-07-11 @ 18:41:55
URL: http://emeliesdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0