Längtar efter bebis!

I dag surar jag lite över att alla får sina bebisar innan vi känns det som, känner vansinnigt många som också fått smått nu 2008 och ALLA var beräknade innan mig, nu är det bara Mikaels syster kvar och sedan har verkligen ALLAS bebisar kommit... Linnea hade lagt upp SÅ FINA kort från deras förlossning och herregud vad man längtar!
Jag har börjat få en konstig känsla i kroppen att bebisen kanske dyker upp tidigare än förväntat, sammandragningarna i livmodern känns rätt rejält nu och det är en mensvärk i ryggen som smyger sig på rätt ofta- förmodligen är det väl dem första, rätt lindriga förvärkarna. Hur som helst så är bebis hjärtligt välkommen om sissådär två veckor, innan dess får den fan inte komma- speciellt inte under den närmsta veckan då jag kommer befinna mig ute i skogen 100 mil från lokalbefolkning och sjukhus hemma hos mamma när jag ska passa hus. Med min vanliga jävla tur kommer väl förlossningen att starta i blixtfart när jag är där så att min stackars fjortonåringa lillasyster får agera barnmorska. Gud, hemska tanke...

Har sovit FÖRVÅNADSVÄRT gott nu i två nätter, måste vara något slags rekord... Vaknade inte förrän 10 idag och då hade jag ändå bara varit uppe och kissat en ynka gång i natt. Har lyckats raka benen, men det var nog en av de sista gångerna jag kan göra det själv, sedan får Mikael rycka in. Jag vill knappt veta hur luden jag måste vara mellan benen nu eftersom att jag rakar i blindo, enda sättet att få en överblick över hårväxten där nere är att ställa sig i kullerbytte-position och det är jag inte så sugen på, så nu rakar jag i blindo. Tur att man är rutinerad och kan raka utan att skära loss diverse könsdelar när man inte ser något samtidigt.
Har städat lite i köket också, ätit lasagnerester till frukost och snart är det dags att bege sig till barnmorskan. Ska passa på att köpa present till min mor som fyller år på fredag. Får inte glömma att göra mig väldigt lustig över att hon är så gammal. Egentligen är hon bara 45 vilket ju är en relativt späd ålder men det är tacksamt att reta henne då hon verkar ha någon ålderskris från helvetet.
Ska köpa Weledas förberedelseolja också som man ska smörja muttan med tio minuter varje dag fram till förlossningen från och med graviditetsvecka 34, det ska göra huden lite mer mjuk och elastiskt och förhoppningsvis göra så att man spricker mindre när huvudet ska krystas ut. Vet inte om det är bluff och båg men väl värt ett försök. Jag kan dock ge mig fan på att det kommer att sluta i kejsarsnitt så att allt smörjande har varit i onödan... Kan ju låta Mikael sköta smörjandet, det låter i alla fall mycket roligare.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0