Startbloggat!

Godmorgon allihop!

Förmodligen hade det varit en mycket trevligare morgon om jag inte drömt mardrömmar hela natten och blivit mörkrädd även nu, klockan tio på morgonen. Tror att jag stängde av duschen 800 gånger för att lyssna efter suspekta ljud från ytterdörren. Härromdagen var jag helt hundra på att det var någon som kladdade på handtaget utifrån att jag fick panik när jag inte lyckades låsa säkerhetslåset.

Dags för dagens frukost, ett härligt vattenglas och en "Yoggi Dröm, Vit guava/vit vindruva". Youghurt är min nya grej. Dessvärre tycker jag bara att dem svinaktigt dyra vaniljdelikatess-youghurtarna är något att ha och det är ju LÖJLIGT med 8 spänn för en liten burk som man äter upp på tre röda. Så nu försöker jag att vidga mina vyer och ger andra smaker chansen. Hade en med smak av vit choklad men den åt Mikael upp i smyg, det svinet. Men jag tror att han börjar lära sig mer och mer att så gör man inte mot en kvinna.

Igår gick jag min promenad och det var första gången jag gick i onödan på många år tror jag. För att inte tala om att det var första gången jag rörde på fläsket på en väldig massa veckor. Det var ganska trevligt faktiskt! Bortsett från en uppförsbacke så gick det hela smärtfritt, och solen sken som fan. Givetvis ska det regna idag när jag blivit så atletisk och var sugen på en promenix till. Hmm.

Känns ganska trevligt med en ny blogg faktiskt, det trodde jag aldrig. Dock trodde jag att det skulle finnas en massa roliga specialeffekter och dylikt men det finns det ju fan inte! Någon som kan förklara hur man lägger in en video? Tänkte bjuda på en härlig video när Mikael smygfilmar mig när jag sjunger "I just called to say I love you" och steker köttbullar. Just nu ser det dock mörkt ut för jag fattar ingenting.

På återseende!

Kommentarer
Postat av: Bosse

Det är enklare att köpa yoghurt naturell på en liter för 11.50 och sedan göra sin egen blandning utan en massa konstiga farliga hårdfetter!Färska bär på sommaren eller djupfrysta hallon tex!

2008-02-08 @ 11:20:45
URL: http://hogrelius.blogspot.com
Postat av: Linnea

Om det är den vit choklad/vit persika du menar, så smakar den ändå ingen vit choklad (tycker jag), så var inte ledsen för det! :) Jag har också börjat äta tonvis med yoghurt, gott som bara den!

2008-02-08 @ 14:14:55
URL: http://nea.babyblogg.se
Postat av: Emma

Mums, Delikatess vanilj är min favorit! Och att promenixa i regnet är något av det bästa jag vet! Passar alltid på att ta mig en runda när det regnar som mest, man behöver aldrig tänka på hur man ser ut för man kommer ändå se fär*ävlig ut när amn är tillbaka! :)

2008-02-08 @ 20:58:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0