Oväder!

Vilket vidrigt jävla väder det är ute idag! Jag får ju alldeles ont i hjärtat när jag tänker på att min stackars pojkvän jobbar UTOMHUS en dag som denna. För min egen del är det rätt bekvämt dock... nu behöver jag inte få något dåligt samvete för att jag inte går ut och går...
Promenaderna är rätt trevliga när vädret är bra men jag har blivit lite avskräckt efter förra måndagen när jag först storstädade och sedan gick en timmes lång promenad till bebisaffären och tillbaka (ska inte överdriva, det var båda vägarna som tog en timme) och sedan fick jag foglossning från HELVETET. Foglossning innebär att fogar och leder i bäckenbotten mjukas upp inför kommande förlossning och det kan göra ONT när man anstränger sig, och jag vågar inte ens tänka på hur det kommer att kännas sen när magen väger några kilon. Så barnmorskan rådde mig att ge fan i att dammsuga och gå långt, men då kommer jag att bli uttråkad till döds!

I går höll jag på att skita ner mig när jag stod och lagade mat. Hade precis skvätt kokande vatten på handen och slänge mig mot lampknappen för att se vad jag gjorde, och så fort jag tänder går en propp i hela köket. Och istället för att bara spraka till så exploderar en lampa i taket och det flyger glas överallt.
Jag skrek som en gris och slängde mig ut i hallen och sedan fick Mikael komma och reda ut situationen med dammsugaren och pill i proppskåpet. Kan ju säga att det inte är så jävla lätt att dammsuga upp glas när man inte har en fungerande taklampa (vi får nöja oss med fläkten nu) så nu är jag väldigt suspekt när jag är inne i köket, springer in och hämtar och lämnar grejer för att undvika glasflisor. Precis som om det skulle hjälpa.

I går blev jag faktiskt riktigt sur över att jag är gravid när jag var inne en sväng på Vero Moda (Jag kommer aldrig börja kalla det för Rut m.fl). Jag såg ett par skittuffa knallrosa jeans som blev väldigt sugen på i alla fall, och insåg att det är väldigt lång tid kvar tills jag ens kommer kunna tänka tanken på att ha på mig något så tight igen.
Bebis ploppar ju inte ut förrän i september och sedan har jag ju tänkt vara lite småfet i åtminstone ett år eftersom att jag kan skylla på att "jag just fött barn". Det är så jävla typiskt, nu när jag äntligen börjat digga höga midjor på allvar så kan jag inte använda det.
Jag tänkte i alla fall bege mig till min zigenarmarknad snart och köpa en massa vida kjolar med resår i midjan. Tänkte köra med någon slags hippiestil under graviditeten.

Det käcka är ju att ma dessutom kan hala upp såna där kjolar så att man kan ha dem som klänning också, såg en jättefin aprikosfärgad variant i någon katalog i går.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Kan tipsa om att sätta en toffs eller liknande i knappen på byxorna ;) Det funkar perfekt så slipper du gå i kjolar redan nu :P

2008-02-26 @ 11:46:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0