Barnvagnsfunderingar...

Nu har jag också hamnat i barnvagns-jungeln. Egentligen så är jag inte speciellt noga med vilken vagn jag kör så länge den är säker och inte alltför tung att släpa runt på.
Tanken har ju varit att köpa en begagnad av vilket märke som helst i princip, bara den är fräsch och dem som säljer den inte ser alltför skabbiga ut, hehe. Men igår tog jag en LÅÅÅNG promenad i det fina vädret och kikade i vår Babyboom-affär i närheten. Och där blev jag väldigt, väldigt förtjust i en av vagnarna. Det fanns en trehjuling också som kändes ännu käckare men jag har gnällt över hur fult det ser ut med tre hjul innan så för att behålla min stolthet väljer jag att ignorera detta.

Här har ni i alla fall min lilla godbit. Jag är HELT säker på att jag bara gillar den på grund av det fina innertyget (som förövrigt inte ens ingår i standardvagnen), men det är varken den första eller sista gången som jag inte kan stå emot trevliga färger eller glitter.

 image16

Den ser ju rätt liten ut också vilket kan vara en fördel eftersom att vi har Sveriges kanske minsta hiss. Mikael vägrar låta barnvagnen stå i cykelförrådet trots att jag till och med föreslagit att vi ska låsa fast den med ett moppelås eller något, så tydligen måste jag i framtiden släpa med mig vagnen överallt. Kan ju tillägga att vi inte har världens största lägenhet heller. Suck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0