Sunday

Vi har myst nu på förmiddagen och ätit varma mackor i soffan och tittat på "Harold & Kumar- Escape from Guantanamo Bay". Jävligt kul film, lite väl många sperma-skämt men JÄVLAR vad jag garvade åt vissa scener, och jag är ändå rätt svårflörtad när det kommer till komedier.
Lillrumpan sover middag med sin kära gosedjurshund som hon kramat hela natten. Jag har en hund själv som jag fortfarande sover med som heter Bassi Bo, därför köpte Tina och Veronika en liknande mindre version av samma vovve till Moa när hon föddes och på kortet till stod det att den hette Bassi Bo 2. Och den är som sagt väldigt populär, både att krama och äta på. Blir helt knäsvag när jag ser att hon myser med den.
Passat på att måla naglarna, köpte lite nya nagellack på Ullared sist och det är faktiskt skitbra. Flaskan har dock det opassande märket "WetNWild". Det låter ju faktiskt helt fruktansvärt, jag har inga problem med att köpa kondomer, glidmedel eller andra sexartiklar men jag skulle aldrig gå in i en affär och fråga efter "WetNWild". Skulle hellre aldrig beställa en Orgasm om bartendern var snygg- över min döda kropp. Höll på att dö när jag uppsökte akuten av anledningen att jag sket blod och var tvungen att stå i kö i receptionen och väsa "det blöder när jag går på toaletten" och tjejen bakom disken frågade "när du kissar eller?" och jag var tvungen att svara "öh, nej... det ANDRA".
Men det är ett bra nagellack i alla fall hur som helst.

Jag är så sjukt trött idag. Somnade ju löjligt sent igår. Mikael och Moa gick upp åtta i morse och när klockan blivit 10 kom Mikael in och försökte släpa upp mig ur sängen, han drog i mitt ben så att jag hamnade på mage med ansiktet i skåran mellan våra sängar och där somnade jag om, trots att Moa låg och tjoade som en tok bredvid.
Jag kan omöjligtvis lämna bort stumpan över natten redan, men när den dagen kommer- GUD VAD SKÖNT JAG SKA SOVA. Nu råkar ju jag ha en lyxbebis som inte vill upp och äta på nätterna men man får ändå släpa sig upp ett par gånger och stoppa in nappen och jag behöver typ 12 timmars sömn i sträck där inget kan störa mig så att jag får sova som en klubbad säl.
Har inte hunnit med något av de duktigheter som jag planerat att utföra under dagen, så nu är det dags att sätta lite fart.

Kommentarer
Postat av: Erica

Hahahaha... att skita blod är ju ingen höjdare, men tur nagelacket funkar bra! :D Höhöhö... Du är ju så klockren i dina tankebanor!

2008-12-21 @ 17:35:27
URL: http://eyesan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0