Nattungla

Fan, nu sitter man uppe såhär sent igen. Det är Moas fel, helt och hållet. Varför kan hon inte fatta att bebisar ska sova ungefär 16 timmar per dygn? Varför? Hon sov knappt tre timmar mitt på dagen och sedan vägrade hon somna förrän kl 23 idag igen. Som tur är så är hon oftast inte gnällig, bara oerhört pigg.
Hon vill bara sitta och titta på spännande saker hela tiden och blir vansinnig när man sätter henne i sovposition med ansiktet mot mitt bröst och snuttefilten över huvudet funkar inte alls längre, hon flaxar som en tok och kastar med huvudet och ser ut som ett argt litet spöke. Suck.
Hon har fått en ny ovana, har ju redan nämnt att hon krafsar på mig hela tiden, härromdagen satt hon en lång stund och krafsade på samma ställe på min arm tills jag hade ett riktigt skrubbsår (ja, ja, huden var lite uppfläkt i alla fall...). Detta kan jag leva med, men nu har hon börjar krafsa på sig själv också. I bakhuvudet när hon är trött och på magen när hon ligger på skötbordet, det funkade inte alls att ha bodyn uppkavlad idag vilket försvårar blöjbyte.
Och en sak kan jag säga er kära läsare, hennes naglar är vassa som FAN. Fick nog idag och hämta "bebismanikyrsetet" jag inhandlade på Ullared men icke då, det funkade varken att klippa naglarna med lilla saxen eller mininagelklipparen, naglarna må vara vassa men samtidigt så mjuka att dem bara vek sig. I början kunde man riva loss vassa kanter men det funkar inte längre, så vad göra? Jag kan ju inte låta ungen klösa sig själv?

Idag fick jag någon slags energikick och hann rulla julköttbullar att frysa och steka dem, diska upp en rejäl laddning disk, koka nappflaskor, slå in en julklapp och laga dagens middag bestående av kyckling och ris på en ynka timme.
Blev ruggigt imponerad av mig själv. Tänk om man alltid kunde vara sådär handlingskraftig, nu går ju dagarna ut på att underhålla bebis och de få timmar som bebis sover passar jag givetvis på att lata mig vid datorn eller med en bok.
I morgon ska här tvättas, bytas sängkläder och städa ordentligt nu innan julafton, inser att det var skamligt längesedan jag skrubbade kaklet i duschen.
Måste se till att skicka in papperna med Moas namn till Skatteverket också, läste idag att man kan få BÖTER om man segar med att skicka in dem- det är en utgift jag mer än gärna slipper.

Förresten har jag hittat en grymt bra internetsida. Vågar inte länka den eftersom att jag är osäker på om den är laglig eller ej, men den listar i alla fall Sveriges dömda pedofiler och sexbrottslingar. Det finns bilder, namn och adress tillgängligt så att man kan ha koll på om det bor en vidrig pedofil i huset bredvid. Jävla äckel.
På ett sätt tycker jag att det är jävligt dåligt att publicera namn och bilder eftersom svinens familjer förmodligen blir lidande av det- kan ju tänka mig in själv i den sitsen om någon närstående till mig blev dömd för något så vidrigt. Men jag hoppas att folk har vett nog att inte döma närstående till personerna.
Har suttit och läst en massa domstolshandlingar och vill bara KRÄKAS. En snubbe hade fyra barn som han misshandlade och förgrep sig på under femtons års tid, den äldsta dottern tvingades ha sex med familjens hund och även med sin äldre broder bland annat. Han fick 14 års fängelse. Heja Sverige, vilken underbar demokrati- han har förstört livet för SINA EGNA BARN och får sitta i fängelse i 14 år, och det är väl maxstraffen för ett sånt brott. Jävla skitland! Jag hoppas att samtliga pedofiler som finns publicerade på den där sidan får påhälsningar i hemmet när dem kommer ut från sin lyxvistelse i fängelset.
Om någon är intresserade av länken så kan ni lämna er e-mail i kommentarer så skickar jag den. 

Kommentarer
Postat av: Ida

kan tipsa om apotekets baby-nagelsax! Funkar kanon för oss iaf och jag klipper Tildes naglar typ var 3dje dag. Så nu slipper vi rivmärken på både mig och henne ;) // Ida

2008-12-21 @ 01:37:07
URL: http://fixit.blogg.se/
Postat av: Josse

Måste man inte skicka in namnanmälan innan barnet fyllt 3 månader? Annars får hon väl automatiskt ditt efternamn sedan? Jag har för mig det är så. Men jag kan ha fel också.

2008-12-21 @ 05:30:44
Postat av: Anonym

va,kan du inte du berätta va sidan heter...blev så nyfiken nu!! =))

2008-12-21 @ 11:26:33
Postat av: Elin

Jag vet inte om min mail syns, men maila gärna den länken annars på elins[email protected]

Jag blev så nyfiken :)

2008-12-21 @ 12:19:19
Postat av: Litetdahl

Jag filar lillans naglar med en liten nagelfil (en "fin" sådan). Funkar kanon! Hon är snart 3 månader och jag brukar göra det när hon ligger på skötbordet och pratar med sin mobil.

2008-12-21 @ 14:39:30
Postat av: Jessica

nu blev jag ju nyfiken :P mattsson[email protected]

2008-12-22 @ 01:52:09
URL: http://www.metrobloggen.se/jessicamattsson
Postat av: Anonym

Nyfiken =)

[email protected]

2008-12-22 @ 15:05:53
URL: http://jessicaby.blogg.se/
Postat av: C.

Jag vill ju veta :)

2008-12-30 @ 15:46:57
Postat av: malin

jag vill också gärna ha länken. Framför allt för att det var en pedofil vid barnens skola för en månad sen morr tack på förhand

2009-01-01 @ 18:06:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0