God natt

Nu bryter jag mot bebisförälder-regeln att alltid passa på att sova när bebis sover, illa! Men hon har bara sovit i knappt än timme så jag tycker att jag förtjänar lite datortid faktiskt. Ska dock lägga mig snarast, bäst att passa på...

Idag har vi varit i Kungsbacka på kalas hos Mikaels syster som fyllde år. Det var trevligt, speciellt att träffa alla småkusiner till Moa, lille Lucas som nyss föddes känns det som är jättestor nu, han kan snart gå och roade sig kungligt med att kravla omkring och äta på allt han såg och göra utfall mot varenda el-uttag i hela huset. Julia är bara sju veckor äldre än Moa men rätt stor hon också tycker jag, blir lite avundsjuk att inte vår bebis också kan vara sådär nöjd och belåten med att sitta i sin babysitter och roa sig själv. Moa gillar också att sitta i sin babysitter MEN då krävs det att det är full fart omkring henne så att hon har något att spana på samtidigt, typ att man lagar mat eller fixar med tvätten och att man dessutom pratar med henne samtidigt och det är ju inte speciellt vilosamt för mammas stackars armar och rygg (jag har fått JÄVLIGT ont i mina handleder sista tiden vilket jag misstänker beror på allt kånkande på bebis och diverse bebisprylar, läste att handlederna är grymt känsliga efter graviditeten och att man inte få belasta dem, lättare sagt än gjort när man har ett barn att ta hand om).
Det var trevligt i alla fall och på väg hem stannade vi vid Willys och handlade lite. Upptäckte att blöjorna är DYRARE på Willys än i svinpris-affärer som ICA Kvantum och Hemköp, sanslöst.

Kvällen har spenderats med tevetittade också lagade Mikael en löjligt god middag, marinerad fläskfilé och potatisgrattäng. Gud vad härligt det är att han inte ska till jobbet i morgon utan vara hemma med sina flickor!
Nej, nu ska jag fan sova. Nattinatti.

Kommentarer
Postat av: Kristin

Här i stan är Willys absolut inte billigast på nånting. Helskumt...

2008-12-15 @ 11:15:28
URL: http://winnertaco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0