Fredag

Fan vilken bloggtorka det är just nu, det är knappt en enda av bloggarna jag brukar läsa som uppdaterats alls de senaste dagarna. Skäms på er. Till och med jag har hunnit uppdatera trots julfläng och bebis.

I dag har Moa varit hemma med pappa medan jag varit på mellandagsrean. Vilket skämt!
Skulle köpa julklappar till Mikael först och främst. Kollade på MASSOR av kläder, det fanns ingenting. Gick till och med in i såna där äckeldyra affärer som jag skyr som elden, hittade ett rea-stånd med snygga tröjor för halva priset, såg att prislapparna låg på 499:- och halva priset på det är ju helt klart överkomligt, men sen insåg jag att DEM REDAN HADE DRAGIT HALVA PRISET. Då smet jag ut, fort som vinden
På HM var det typ tre plagg på REA, jävligt kul. Slutade med att jag köpte en t-shirt, en skjorta och vantar för ordinarie pris, inga fynd där inte. Tur att HM är billigt.
Sen skulle jag kolla på kläder till Moa i storlek 68 och 74 och se till att få köpt en ny overall till henne, för nu sitter den vi har löjligt tight. Hittade INGENTING i någon affär, utom såna där supertjocka som vi verkligen inte behöver eller kan ha ihop med vår tjocka åkpåse. Det enda som fanns var en likadan som vi redan har, men den var i storlek 80 vilket känns lite väl överdrivet. Fan vad tröttsamt...
Inte ens Lindex babyrea var något för mig, alla söta kläder var i storlek 50 och 56, jävligt underligt med tanke på att det ALDRIG fanns något på REA i såna små storlekar när hon var riktigt liten eller innan hon föddes. Dessutom skämde jag ut mig och gick fram till en helt vanlig tjej och frågade lite småargt om det inte fanns overaller i små storlekar. Hon bara ryckte på axlarna och såg sur ut och inte ens då fattade jag att hon inte jobbade där, det tog flera sekunder att koppla vad det var frågan om och då sprang jag därifrån, skamsen med svansen mellan benen.
Så det blev bara lite kläder till Mikael och tetrapack med ersättning med mig hem. Kul mellandagsrea liksom...
Jag MÅSTE hitta några snygga kläder till dopet, allt jag äger är skitgammalt eller jättestort för att jag hade det när jag var gravid. Buhu.

Nej, nu blev jag arg igen över min rea-förlust. Avslutar nu.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Var på f-torg idag för att ta en titt på rean, fy i helvete.. de va huuuuuuuuur mycke folk som helst och inget kul alls på rean.. ble riktigt besviken!

Urk!

2008-12-27 @ 18:07:55
URL: http://emeliesdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0