Tick tack, tick tack...

Ingen bebis än (förvånande va?) och jag blir mer och mer frustrerad. Är rätt glad att jag ska till tandis i morgon så att lite tid fördrivs när inte Mikael är hemma längre, hans semester är nu slut. Ser inte fram emot att klättra i stentrapporna uppför berget till tandläkarmottagningen, men gå i trappor ska ju kunna sätta igång förlossningen det med. Vi har försökt med en färdknäpp nu på morgonen med hittills 0 i resultat.

I går bakade jag kanelbullar, det är ett rätt tufft jobb när man inte har en elvisp kan jag säga! Sjukt tröttsamt att veva runt i degen med en MATSKED men jag lyckades och resultatet blev strålande. Dem blev givetvis inte i närheten lika goda som mor mins (vad FAN är det hon gör med sina bullar för att dem ska bli så läskigt goda?) men goda det blev dem.
Kvällen spenderades med lösgodis (ja, jag har ätit upp godispåsen som skulle med till BB IGEN, får skylla mig själv när jag köper hem det så tidigt), att sitta inne på familjeliv.se och slutligen med att jag satt och smågrinade och läste i bebisens bok "Mina första år"- gråter alltid när jag läser i den där boken och ser allt framför mig som vi ska ha lyckan att få beskåda, bebis första leende, första lilla tanden och favoritmjukisdjur... Snyft!
Angående www.familjeliv.se så är det lite av mitt nya hem, jag spenderar ju mer tid med att sitta och diskutera saker om våra kommande bebisar med andra donnor som ska föda i september än vad jag gör med mina "riktiga" vänner. Det är nog tur det, för mina väninnor hade aldrig orkat lyssna på mitt bebistjat, eller Mikael för den delen. Vi är så bundis allihop i forumet att en tjej till och med drömde om oss allihop igår, att alla var på förlossningen samtidigt och att hon hade med sig kokt korv och bjöd alla på- garvade som fan när jag läste det för jag drömmer också liknande saker hela tiden.
I går var det kräftskiva nere i lokalen här bredvid och jag var beredd på ett fruktansvärt jävla oljud i natt igen, med det visade sig att kräftätarna var gamla och troligtvis religiösa för dem var hur snälla som helst och förde inte minsta lilla oljud. Så från och med nu älskar jag kristna, stillsamma människor. Gapande fyllon vill jag bara skjuta i huvudet.

Just det, satt och drägglade och skrattade lyckligt över höstens utbud av stövlar igår på Scorett. Fy fan vad snygga dem är! Jag skiter i att jag måste spendera vintern med att knata runt i snöslask med barnvagn, jag ska ha dem!



Kan inte bestämma mig för vilka jag älskar mest, men jag måste säga att den här ljusbruna nyansen är grymt snygg, ska bara se till att få till en tight liten rumpa så kommer jag vara SMOKING! Är sugen på ett par svarta satin-jeans, kan inte bärga mig inför smal-shoppingen!

DAGAR KVAR TILL BEBIS: 3.

Kommentarer
Postat av: Emelie M

Jag MÅSTE ha de svarta stövlarna, så jäkla snygga!

2008-08-31 @ 16:11:38
URL: http://emeliesdagbok.blogg.se/
Postat av: Carin

haha du var i mina drömmar inatt kan jag säga, du skulle föda och vi skulle skjussa dig, men vi fastnade på frölunda torg, och sen hittade vi 8 st gömda grottor som var inredda väldigt mysigt och vackert, vi fick hjälp av Grissom att komma fram till att d va en finne som ja, han pimpade upp grottorna, det var mosaik och jacuzzis överallt, slutade med att du snodde en limpa och ett champagneglas från en grotta, för du tyckte att de kunde va bra o ha med sig som pepp inför förlossningen.

käre gud.. fråga mig inte vart jag fårallt ifrån haha.

kram Carin

2008-08-31 @ 21:22:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0