It´s tuesday

I går blev ingen uppdatering för vi var i väg hela dagen i Kungsbacka hos Mikaels syster och grillade.
Åkte faktiskt kommunalt med svärföräldarna så att alla (utom jag då, förstås) skulle kunna ta ett glas vin till maten. Var rädd för att mina fogar skulle strejka eller att jag skulle få förvärks-dag men det slapp jag faktiskt!

Bäst av allt var helt klart att träffa bebis nya kusin Julia, pytteliten bebisflicka på bara två veckor, jag var rädd att pyjamasen i storlek 50 som jag hade köpt som present inte skulle passa men det gjorde den. Gud så söt hon är! Och så snäll! Vi var där i flera timmar och hon skrek inte en enda gång, bara låg och smålog och viftade med sina miniarmar hela dagen, trots att hennes stolta storasyster Emilia (4 år) ville leka med henne hela tiden när hon försökte sova, hehe.
Hon låg i mitt knä en lång stund, bebismagen är helt perfekt som avlastningshylla så jag hade kunnat sitta där och peta på hennes lilla hand med mini-mini-mini-lillfingernagel hur länge som helst, Mikael fick också hålla och jesus vilken ljuvlig syn, speciellt när jag såg att han rättade till hennes pyttestrumpor som bara ville hasa ner titt som tätt under dagen. Tog jättefina bilder!
Jag kan inte fatta att vi är så lyckliga som ska få en alldeles egen nyföding väldigt, väldigt snart. Och jag kan verkligen inte förstå att det är möjligt att en bebis i Julias storlek får plats i min mage, trots att den känns helt gigantisk. Men man märker verkligen att det nog är rätt rimligt ändå, klämde lite på tösens små knän och det kändes vääääldigt välbekant från inifrån magen, inte konstigt att det gör ont emellanåt...
Hur som helst grillade vi rostbiff och åt potatissallad, jag vräkte i mig och vågade till och med äta köttet där det var lite, lite rosa, löjligt gott (vi köpte en stooor bit rostbiff själva idag för att vi blev så sugna...). Trevligt sällskap också, Mikael var duktig och fick nöja sig med ett par folköl för han har lovat att det inte ska bli några fyllor nu såpass nära förlossningen (skulle döda honom om han var full och vi var tvugna att åka in!).
På kvällen gick vi och hyrde en massa Irene Huss-filmer, rätt kassa men det utspelar sig ju i Göteborg vilket är underhållande.

Är precis hemma från en storhandling på Willys, som vanligt tog det oss mer än en timme att pussla med maten så att vi fick plats med allt, men herrejävlar vad käk vi har nu. Mat gör oss lyckliga. Allra lyckligast blir jag för tillfället av min chokladmjölk, så löjligt gott...
Stannade till en snabbis vid Coop också och köpte lite filmer och en badtermometer till bebis i form av en groda.

DAGAR TILL BEBIS: 22.

Kommentarer
Postat av: Theres

oj nedräkning... 22 dagar, de var ju NYSS du vart gravid!

2008-08-12 @ 16:34:06
URL: http://theresh.blogg.se/
Postat av: Theres

oj nedräkning... 22 dagar, de var ju NYSS du vart gravid!

2008-08-12 @ 16:34:15
URL: http://theresh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0