Svar på läsarfrågor:)

Kom precis hem från ännu ett möte på arbetsfömedlingen och jag trodde att jag skulle dö av hunger, någon gång under mötets gång blev jag hungrigare än jag varit i mitt liv hittills och dessutom dödligt kissenödig (bebis så givetvis till att förvärra detta genom att bolla med min urinblåsa konstant...). Fick dessutom stå och vänta på bussen i över en kvart så jag nästan grinade nu när jag kom hem och fick kissat och ätit två ostmackor samt en chokladdoppad digestivekaka. Hade kunnat äta 300 till men ska försöka sansa mig eftersom Mikael kommer hem snart och jag ska laga lasagne.

Förstår på era kommentarer att jag fått en massa nya läsare- hurray! Så då får jag väl se till att svara på era frågor också!
Både jag och mannen i mitt liv är födda 87 och fyller alltså 21 i år så vi är väl vad man kallar "unga föräldrar" vilket jag inte vet om jag håller med om... Han jobbar inom byggbranschen vilket jag är dödligt tacksam över eftersom att jobbarkläderna och solbrännan inte är heeelt fel att dräggla efter såhär på våren/sommaren och jag är ju då arbetslös för tillfället, tvivlar STARKT på att jag kommer att få något nytt jobb innan bebis kommer ut.
Vid årsskiftet blev jag av med mitt jobb efter ett år på samma ställe, inget jag sörjde över direkt eftersom att det var på kontor och livet som kontorsråtta inte var särskilt underhållande, men kruxet var ju att precis samtidigt som jag var tvungen att sluta jobba där så fick vi veta att jag var gravid- och det är totalt omöjligt att få ett jobb när man är gravid vill jag lova, åtminstone för mig. Så jag har gått hemma och klappat på magen nu sedan i januari och det börjar bli jävligt långtråkigt även om bebistankarna samt bloggen håller mig sysselsatt:)

Bäsen i magen var väldigt planerad. Jag har varit bebissugen väldigt länge men egentligen hade vi tänkt vänta ett år till i alla fall innan vi började försöka bli gravida, fast nu i november fick jag min vilja fram (HAHA!) och vi bestämde att jag skulle sluta äta p-piller och två dagar efter julafton fick vi ett positivt graviditetstest, herrejävlar vad lycklig jag var! Eller ÄR snarare. Är dödligt tacksam över att det gick så fort att lyckas, för i snitt tar det sju månader att bli gravid om man har oskyddad sex vid ägglossningen.
Vi vet ju inte om det är en pojke eller flicka än men pojknamnet är spikat, det blir en Jack, det är svårare om det blir en tös men namn vi funderar på är Alice, Julia och Kitty. Det är klurigt det där, men blir det en flicka ska hon i alla fall få andranamnen uppkallade efter mina barndomsvänner.

Kommentarer
Postat av: stina

åh spännande =) =)

2008-04-24 @ 16:10:06
Postat av: Anonym

gulligt att svara på allas frågor.

2008-04-24 @ 16:40:15
Postat av: Anonym

fina bebiesnamn. din blogg är underbar!

2008-04-24 @ 16:59:59
Postat av: Anonym

är ni förlovade :D

2008-04-24 @ 17:10:44
Postat av: Therese

Kitty måste ni ju ta.. Jack o Kitty.. hallå eller, kunganamn!!! Love your blogg!

2008-04-24 @ 19:17:10
Postat av: Linnea

Kitty är tufft och gulligt på samma gång - bra namn tycker jag! Men du... har de ingen toalett på arbetsförmedlingen? :P

2008-04-25 @ 14:26:59
URL: http://nea.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0