Hallå? Bebis?

Ja nu börjar jag noja mig igen, i förrgår var det som sagt en jävla aktivitet i magen, det var sprattel hela dagen och även de omtalade utanpå-sparkarna men sedan dess har det varit helt stendött!
Jag ska väl vara glad att jag ens fått känna några rörelser än med tanke på att många får vänta flera veckor men varför ändrar det sig SÅ mycket från dag till dag? Försöker trösta mig med att bebisen antagligen bara lagt sig åt en att annat håll och att den förmodligen sprattlar som tusan ändå trots att jag inte känner något, som på ultraljudet, då såg vi ju att den boxades och var helt vild men jag kände inte minsta kurret.
Hade velat ringa min barnmorska Tiina och beklaga mig, men jag VET ju att det är fullt normalt att inte känna bebis hela tiden såhär tidigt och att jag ska vara glad att jag ens fått chansen att göra det redan.

Man slutar liksom aldrig oroa sig, det blir alltid något nytt på listan. De första tolv veckorna var jag livrädd varje gång jag drog ner byxorna för att där skulle vara blod, och när vi hade klarat oss såpass länge så är man istället rädd för att det ska vara något fel på fostret på stora rutin ultraljudet och nu när vi sett att allt ser bra ut så kan jag ändå inte slappna av utan oroa mig för att min moderkaka ska sluta fungera och att bebis inte får någon näring, att fostervattnet ska gå plötsligt eller för plötslig spädbarnsdöd i magen.
Att man ska få missfall efter vecka 12 om man har sett att fostrets hjärta slår är inte mer än 1%, ändå är jag övertygad om att man givetvis inte är ett av de 99 fallen då det går bra.
Längtar till nästa vecka då det är dags att kolla bebisens hjärtljud+ mina blodvärden, då kanske jag får ett par dagars sinnesro i alla fall.

I går fick jag ett brev från Arbetsförmedlingen, nu vill idioterna få med mig i en jävla ungdomsaktivitet. Jag har ju inte bättre för mig direkt men saken är att först ska man springa dit typ två dagar i veckan på fåniga "jobbsökarkurser" och liknande i TRE månader och sedan kan dem skicka ut en på praktik (jobb utan lön för er som inte vet), problemet är bara att om lite mer än fyra månader så ligger jag förmodligen och föder.
Inte speciellt attraktivt på arbetsmarknaden.

Kommentarer
Postat av: malin

haha ska åxå sättas på en sån skit nu i maj. hejja oh vara typ super gravid då. inte så många jobb man lär få..

2008-04-12 @ 20:18:01
URL: http://kamelsnor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0