Är det ingen som vill sticka till oss?:(

Har insett att hittills har ingen snäll släkting erbjudit sig att sticka några näpna bebissaker till vår lille/lilla i magen. Jo, farmor pratade om att någon Mary som jag på något sätt är släkt med på något avlägset, invecklat vis sagt att hon ska sticka något till bebben när farmor berättade att den är på väg.
Väldigt snällt helt klart eftersom jag såvitt jag vet aldrig träffat den här Mary, men tydligen röker hon som en borsbindare och en sak är säker- hur sött ett plagg än är kommer det inte i närheten av vårt pyre ifall det är inrökt.

Funderar på om jag skulle tvinga mamma att sticka något eftersom att det nästan är hennes plikt som blivande mormor, första barnbarnet och allt. Tyvärr är mamma förmodligen tillräckligt skärrad över hela grejen att hon ska bli MORMOR att det skulle bli dödsstöten att tvinga henne att sitta som en gammal tant och fippla med stickorna.
Så det enklaste är egentligen att göra det själv, jag är faktiskt riktigt grym på att sticka- i högstadiet stickade jag en mössa som blev 1,20 meter lång. Problemet är bara att jag inte förstår hur man ska byta rad, eller garnnystan heller för den delen, den biten skötte våran slöjdlärare åt mig.
I går såg jag ett mönster till en gosekatt som man kunde sy i en tidning vilket skulle vara ett stort jävla skämt, jag är förmodligen sämst i världen på att sy och med tanke på mitt temperament som gravid så är det inget smart drag.

Kan förresten passa på att berätta att jag precis grät som ett barn för att min köttfärs blev förstörd. Det blir köttbullar till middag idag och köttfärsen var nästan helt tinad så jag skulle bara ställa in den någon minut i micron, råkade dock trycka på fel knapp så när jag öppnade luckan var mitt halva kilo köttfärs helt kokt och totalt omöjligt att forma till bullar.
Hemska, onda jävla värld... (Fick tinat ny köttfärs som tack och lov klarade sig i alla fall).


449489-90


Kommentarer
Postat av: Kristin/Winnertaco

Ett "problem" idag är ju att det nästan är dyrare att köpa garn och sticka själv än att köpa ett färdigstickat plagg! Därav få som stickar! Hoppas bebben får nått hemstickat i alla fall, det borde alla bebisar få! Du kanske kan lära dig och sticka nått själv? :o)

2008-04-15 @ 20:49:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0