Åh Frillesås!

Idag såg jag att Linnea hade lagt upp en massa bilder i sin bilddagbok från stranden i Frillesås- och nu längtar jag helt galet!
Jag tror faktiskt inte att någon som växt upp vid havet kan känna sig helt hemma någonstans där man inte blir väckt på morgonen av förbannade fiskmåsar. Och jag borde inte ha någon rätt att klaga eftersom att jag ändå bor på Västkusten och "bara" har en dryg mil till havet härifrån i Frölunda.

Har varit ute och gått i kanonvädret idag, det enda som förstörde promenaden en aning var min MP3 som slutade fungera sådär mystiskt som den gör ibland. Det var hur skönt som helst men det går faktiskt inte att komma ifrån att det inte är samma sak med vår i stan som på landet.
Jag behöver lite sandstrand och tånglukt eller åtminstone lite körsbärsträd för att det ska kännas äkta. Så en tripp ner till Frillesås inom kort känns nästintill livsviktigt, det kommer liksom alltid att vara HEMMA trots att jag är väldigt glad att jag slipper inavelsbönderna och skvallerkärringarna under vinterhalvåret (eller, det är såklart skönt att slippa de aspekterna året runt men det bleknar så snabbt i jämförelse med miljön- tro det eller ej).
En sak är säker, Frillesås i Hallands är Sveriges härligaste sommarställe.


449489-92


Kommentarer
Postat av: anonym

jag vet älskar frillesås =)

2008-04-16 @ 15:26:20
Postat av: Sanna

Jag önskar att jag vuxit upp vid havet :) Det låter så mysigt! Jag kände en klump av avundsjuka i magen ska du veta :)

2008-04-16 @ 17:13:20
URL: http://pytteslittlesecrets.blogspot.com
Postat av: elin

din blogg är den bästa =D

2008-04-17 @ 09:15:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0