Nostalgi för okänsliga!

Dagens inlägg ska bli en grov nostalgitripp, jag har varit och rotat i hemskt gamla inlägg i min blogg och tänkte bjuda på några av dem här! Spännande att läsa sina gamla bloggar även om det är galet skrämmande att se vilket fruktansvärd fjortis man var. Inte konstigt att jag är livrädd för fjorton, femtonåringar idag.

11 april 2006
Alkoholen flödar i Frillesås

10.29
Bröööööööl!, nu sitter man bakis och jävlig och väntar på att Emelie skall vakna, hon svor lite över att jag ställde klockan på 11 igår så att väcka henne när jag vaknade kl 09.30 är helt uteslutet om man inte vill ha en hand avbiten eller något, om en timme ska hon fan gå upp iaf!.
Tredje dagen i Frillesås nu, fan vad gött det har varit. Jag och Emelie hade myskväll i söndags och låg och streckkollade på div. serier och i skolkataloger. Igår var vi nere vid stranden några stycken (Memme var också med, oj så längesen jag såg henne!). Fy fan vad gött det är att vara vid havet, det är från Frillesås jag kommer och det är här jag hör hemma.
Vi hade tänkt köpa vin till kvällen men givetvis var vinet slut så vi fick köpa sprit, ack, ack, ack. Men jag klarade ändå att hålla mig normalciviliserad och hade en mkt trevlig tjejkväll som ska bli mkt spännande och förmodligen rätt generade att se på kort efteråt. Träffade en massa gamla bekanta vilket var nice som fan.
Ska snart (eller snart och snart, det är nog jävligt fel ord att ha i sammanhanget vad gäller att få upp Emelie ur sängen) ska vi GÅ ner till Veronika och dricka kaffe. Eller Veronika då, jag och Emelie får väl dricka saft som de andra barnen. Bilen står parkerad MKT långt bort:(. Jösses vad snabbt man blir bortskämd med att slippa traska runt:D
PussPuss FrillesåsFia

6 februari 2006
Lägesrapport

21.19
Livet är ganska hårt när det känns som om man trycker ut glassplitter varje gång man går på toa... Får en skrämmande uppenbarelse om hur det kommer kännas att föda barn... och det verkar inte alls vara ngn rolig historia.
Idag har jag varit i skolan, kollat på 7th heaven, ätit middag med pappa och Ceasar och sedan kollat vidare på div. teveserier, det är fan inte mkt variation i mitt liv inte. Helgen var också rätt händelselös, var iof och kollade på Mockans nya lägenhet, jävligt fräsch och snabbt fick han den också.
Bästa nyheten är att vi vann 2500 på pokern i fredags, så nu är NÄSTAN alla räkningar betalda, weiiiii!. Mindre trevligt är att Fia dök upp idag och meddelade att alla måste betala sina studentmössor senast fredag+ att mitt studiebidrag inte dykt upp utan med största sannolikhet försvunnit i posten. Fy faan.
Jag har fått upp hemsidan som jag och Josie slitit så förbannat med,
http://hem.passagen.se/candela_uf. Gå gärna in och njut, är sjukt stolt över mig själv, trots att sidan inte är komplett än och strular lite lätt.
Imorgon ska jag och min hund vara hemma, jag tänkte att jag skulle göra lite inpackningar och div. ansiktsmasker så att vi kan skina ihop, han är ju nybadad och allt. Kärleken till en hund är helt enorm, även om han bara är en hund.
Jag vill så väldigt gärna få ett litet barn snart... är helt övertygad om att det skulle komplettera mitt liv. Har så mkt kärlek att ge, och så mkt att lära ut. Tanken på att ha en liten att ta hand om gör mig så lycklig. Och Henke skulle bli världens goaste pappa. Älskar dig Henki.

"Stupid people do stupid things, smart people outsmart eachother, then themselves, then themselves"
//Sofia Q

14 oktober 2005
HELVETE
22.02
Isch, här händer då inget, men det är skönt, är dödstrött.
Tagit spruta idag, var tuff och tog det som en man. Gjorde inte speciellt ont vilket ju är trevligt.
Vi sålde våra första ljus idag, yes!, nu har Candela UF 80 kr i kassan, hehe. Tror att det krävs rätt mkt tid på produktionen för 15:- vinst per ljus är fan inte mkt att ropa hej över, oh nej.
Är inte alls glad, det är djävulskap på gång igen. Men varför, varför, varför bli förvånad?, jag är löjligt van vid att få en massa skit, och att finna mig i att alla andra får det dem vill ha och jag blir förbisedd. Kan inte låta bli att undra och KLANDRA alla i min omgivning för att dem ser sin egen välgång så mkt viktigare än min. Men Soffan förstår, Soffan finner sig i allt. Hur skulle världen annars se ut?.
Nej fan, behöver ett samtal med Mathias.
"I can see you sad even when you smile, even when you laugh, I can see it in your eyes deep inside you wanna cry"
//Sofia Quick.
Ps. Soffan fattar D.s

28 juli 2005
Fy fan
20.44
Fy fan för jobbet och fy fan för dig som beter dig så satans illa mot det bästa du någonsin kommer att få.
Trött, trött, trött. Knallat omkring på avdelningen idag med en varmvattenskudde över axlarna, det hjälpte lite mot värken iaf.
Frågan är om man ska nana direkt eller kolla på The Apprentice?, har spelat in lördagens avsnitt. Fan vad skönt att vara själv.
Och... nästa gång smäller det kära du (du vet vem du är), du ska få ditt din jävla slyna. Är inte vanligvis så hatisk, men somliga frambringar mina mindre smickrande sidor.

"Mutter/Rammstein"

//Sofia.

2 Augusti 2004
Fis och rap hela dan

08.58
Nej nej nej, kan inte för mitt liv förstå att jag sitter få detta förbannade jobb igen. Blev faktiskt dock mkt glatt överraskad när jag såg att jag fått 22 gbinlägg, inte fy skam.
09.23
Det är nåt ruskigt fel på värmen hemma, 28,5 grader har vi haft inomhus i vår lilla tvåa. Vidrigt!, har fått städa nästan spritt språngande naken. Jävligt bisarr syn. Fick dessutom konstigt infall att göra rent alla mattorna med soppborste ute på balkongen, och självklart lyckas alla Horreds invånare stå nedanför just då, mkt pinsamt. Som om inte det skulle vara nog så lyckas jag självklart TAPPA borsten o fick springa ner för trapporna o hämta den, medan alla människor stod o tittade på dömhövvet i 415A som rusade ut o hämtade borsten med för stora tofflor.
09.50
Helvete vad mkt man har att göra. Tråkigt bara att motivation och förmåga saknas helt.
10.39
Det var det JÄVLIGASTE vad segt tiden går är idag. Vill även passa på att skälla på Tina, varför i jösse namn har du tagit bort din sida IGEN?, tror jag talar åt hela Lunarstorm när jag säger, fy!, fy!.
Tanken på skolan framkallar ofrivilliga sura uppstötningar.
10.59
Sofia sitter här, alltid lika troget och väntar på att bananerna ska mogna.
11.37
Insett att jag får ta tillvara på den tida jag har kvar innan kroppen faller samman, rynkor, grått hår och lös hud på skrämmande ställen (Även kallad Kängurupåse, som de nämnde på Plastikkliniken igår). Inte många år jag är garanterad något sånär spädhet. Ska börja sy några bylsiga tält på momangen för att vara väl förberedd, så att säga.
13.45
Ska träffa Tina sen, underbart, underbart!=). Min dumma, ljuvliga blondin=).
14.48
Historia som nån Niclas skickat till mig:
Det var en gång en gul och en grön banan som skulle över gatan. då sprang den gröna bananen iväg och gömde sig. då skrek den gula: usch, vad omogen du är ;).
Haha, tycker att den är underbar!. Fan kommit på dilemma, om jag ska fika med Tina sen så är det osäkert om ciggen räcker. hmm, *fnys*. Bäst för dig då att du har egna ciggisar kära barndomskamrat=).?
15.31
Nu har tajna kommit, hej på er losers!.

8 juli 2004
Imorgon bär det av!

8.29
Fan vad jag mår illa.. Skulle inte förvåna mig om jag blir sjuk nu bara för jag ska åka. Varit pigg o kry hittills i 16,5 år men tro fan att jag borde bli sjuk nu när jag ska åka. Igår hade jag iaf kul, Tina åkte med mig hem o klippte mig o hade jättehemliga tjejsnack, sen kom Tomas o hans kompis igen. Roligt men ingen alkohol vilket jag ju e så sugen på denna veckan. Öis spelade lika mot Landskrona igår, var nästan säker på att vi hade vunnit men Landskrona-fanskapen måste ha lagt mål i sista minuterna eller förlängningen. Fy faaan.
9.33
Fan jag kanske e sjuk en då, mår inte alls bra. Gick iof o la mig rätt sent så jag kanske bara e trött, eller också jag har resfeber. BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL.
10.39
Gud, mött skrämmande städerska. Dom är från Samhall så dom e ju lite tetiga, det kom in en liten tant som dammade omkring alla mina papper och allt var frid o fröjd, men sen dök det upp en annan tant som vrålade: LILLA STUMPAN DET GÅR MKT LÄTTARE ATT STÄDA OM DU GÅR UT!!!, och jag flög ju ut som en stucken gris och gömde mig i Anettes rum. Usch.
10.53
Bara 27 timmar kvar till Henke o Kroatien nu!, jippiiiiiiiiie!!!=)=)=).
11.13
Skrev på klotterplanket att jag ska te Kroatien imon, oxå var det en kille som skrev; ?hoppas att du inte blir mördad bara?. Va???...Förstår inte andra människor konstiga ideér. O andra sidan förstår dem knappast mina. Hungrig!.
12.20
Vågen:
Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är skithuvud. Du är snabb att ge igen, otålig och full av goda råd. Det enda du gör är att folk
du möter blir förbannade. Du är snarstucken.
Jaså det är jag=D. Stämmer faktiskt, men kan trots mitt stora ordförråd inte komma på vad snarstucken betyder. Fan vad pinsamt.
13.01
Är SÅ jävla HUNGRIG!!!.
13.22
Nervös för resan nu, så jävla kul o träffa Henke, imorgon vid denna tiden är jag nästan framme, oj,oj=D. ?Like a virgin? på radion just, fan vad go den låten är, nostalgiii. Vi ska grilla ikväll hos Mamsen, tanken på mat får mig att dreggla typ S:t Bernardshund. Fan svältit denna veckan, men nåt gott måste det ju fört med sig, beträffande vikt och SAMTLIGA försmå byxor.
14.38
Fan vilken lång dag. Henrik, du fattar inte hur mkt jag saknar o älskar dig. Du är mitt allt godisen, inser hur tomt mitt liv skulle vara utan dig. Nu har jag fan allt jag nånsin velat ha, pojk, längenhet o underbara vänner. Lycklig Sofia, seså!.
15.19
Nu får mor komma o hämta mig snart, börjar bli mkt otålig. Glöm linsburken också min jäfla flane, viktigast av allt så får la handla en sån nånstans. Kan inte kosta mkt med den jävla plastmanicken. Eller vem faan vet.

4 juni 2004
I skene
är här o festR...hAHHA grymt vetty.
Full slom ägg.?
puss S

2 december 2003
Segaste dagen...fockad

Fy satan vilken dag....är så sur o trött att jag snart spyr, mår illa som en kalv och.
Mikael Ivemalm skickat mkt rolig länk till mig, jävla smileys som sjunger; YOU ARE AN IDIOT!.
hmm mikael mkt kul.
även fått skolkorten, mkt misslyckad:´(...ser ut som en pudel.
Det jag vill mest nu är att få gosa med min pojk, min älskling, mitt hjärta.
Puss
(FOTNOT: OBSERVERA ATT DETTA ÄR SAMMA MIKAEL SOM JAG NU DELAR LYA MED OCH GIVIT MITT HJÄRTA TILL, HAHA!)

3 mars 2004
Saknar...
jag saknar en person jävligt mkt. mitt liv e ett helvete. hejdå.

5 dec 2002
Så jävvla lycklig, piercat mig också
allt e så satans GÖTT. e gladare än jag vart på SÅ jävla länge. älskar en person...ÄNTLIGEN. åsså har jag tatt hål i tungan...d gör satans ont men d ere värt....
pösspöössssssssssssss//sofia da lucky one

14 oktober 2002
Inte bra...
Misstänker en sak väldigt mkt som inte e bra....hatar förresten killar...ska bli lebb å leva i gay-mekka tesammans me 15 andra lebbar å en pudel. rätt ql helg iaf. sköter mej inte som vanlit. men ql e d.

14 augusti 2002
Får sluta nu
kan inte hålla på å springa omkring å slampa mej....men va fan d e ql!!!,. älska gbg-kalset!!!, älska!!!!

26 november 2001
BLOD
en vacker dag ska vi allla dö, en vacker dag blir alla olyckliga, inte bara jag.
fan ta er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21 november 2001
Hora
...Men stolt

19 juli 2001
Måste sova
ida e TobiQ lite trött, ( jag erkänner, jag erkänner......)
Ska sova i natt, för en gångs skull.
Ida har jag vatt hoss Erik igen, Vevve, Tin, Oskar å Michael va oxå där.
Pågår värsta såpan egentligen, jag e en vänlig medlare mellan ALLA mina små vänner.
Se upp lunarstorm., here comed the REAL såpa.
Vita lögner, Nya tider bla bla, släng er i väggen....................................
Detta e verklighet.
Jga älskar typ all musik.
V afn skrev jag d för????.
Ida kunde man inte gö vissa qliga grejer me en qlig person, fan, d va grymt jobbit.
Fuck you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!.
Jag älskar dig som läser detta, mm, ja d gör jag.
Älskar alla, om man ringde te min gamla telefonsvarare sa jag att jag älskade den som ringde, å d gö jag me, jag ä lskar alla.
Som int ska tyka sig hela jävla tiden.
OOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOO.
D e en jävla tur att d inte finns nått snuskig t djur härinne, d ahde inte vatt ql, för d skriker jag asmykke, orkar inte skrika.
Skulle lixom ba kollat p åd snusket å lidit.
Då hade d vatt synn om mig.
Erik e fin,men jag tror inte han gillar mig så mykke.
Jag e j uFUL.
D kan inta va ql å va ihop me nån som e ful, inte alls ql, han typ hatar mig säkert.
VAD SKRIVER JAG????????????.
Har druckit lite vin, för å vakna asså............jage la ingen jävla alkoholist lr!!!!!!!!!!, lr??????.
Han får ju säga om jag e ful, så slipper jag gå å tänka på d.
Bluuuuäääääääääääää.
Ha d bra alla goiga människor................hejdå.
Pöss
(FOTNOT: Herrejävlar. Det är i såna här lägen som jag FÖRSTÅR varför folk hatade mig förr i tiden).

14 juli 2001
På käften
igår slog jag ett fult peddo på käften, kändes skönt.............
Jag va hoss Erik oxå, ännu skönare,.........*hehe*.
Pössisar å kjamar//Quick

1 juni 2001
I´m kääääär!!!!
Jag e så jävla käääääär!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, har hittat VÄRLDENS snyggaste kille, inte min vanliga tur direkt............................
Fan, jag hörde ett svinigt ljud precis, HJÄLP; TÄNK OM D E EN RÅTTA TYP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ( d hoppas jag VERKLIGEN inte, då svimmamr jag eller nåt......).
I dag ska jag ha kul.
Hehe.
Bye
P.s d va ingen råtta, d va nån som håller på att typ gräva ett hål på grannens tomt, phuuu......d.s

Gud, jag måste sluta nu, jag klarar fan inte mer. Nostalgi i all ära men nu har jag bara lust att resa tillbaka i tiden och ge mig själv en rejäl omgång. Det är lite läskigt hur mycket perspektiv man får på saker och ting när man blir äldre, tänk vad mycket problem man hade kunnat undvika om man insett det med en gång istället. Fast å andra sidan sett så är det väl av misstagen man lär sig och utan dem hade man kanske inte haft något perspektiv överhuvudtaget gällande någonting.

Haft litet möte idag angående min nya arbetsuppgift, förstår knappt vad det är än men tydligen förväntar dem sig att jag ska jobba med detta till och med fredag v 32. Vågade som vanligt inte protestera men helvete heller, inte nog med att jag får vänta hela sommaren på att bli ledig, får jag inte semester förrän v 33 kommer jag dessutom inte ens att vara ledig samtidigt som Mikael, och det ska jag. Jobb och pengar i all ära men någonstans går ändå gränsen, det finns viktigare saker i livet (framförallt trevligare). Så nu har jag bestämt att jag SKA börja min semester 6 augusti, en månad som kommer att gå vansinnigt segt men fan vad skönt det ska bli!

DAGENS VILL HA: Fortfarande semester. En gnutta solsken hade inte heller suttit fel.
DAGENS KLÄDSEL: Svart skjorta och vit hängelklänning.
DAGENS SMINK: Mascara och puder.
DAGENS FRISYR: Hängande med sidbena.
DAGENS HÄNDELSE: Ingen.
DAGENS LÅT: "All fucked up" med Blood for blood.
DAGENS PLANER: Mådde dåligt igår så jag skjöt fram inhandladet av Tinas present till idag istället, så nu ska vi mötas efter jobbet i stan jag och Veronika.
DAGENS SAKNAD: Mikael, vet inte varför men jag är hemskt Mikaelsjuk idag.
DAGENS DUMMASTE: Den otäcka kvinnan som vill sabotera mina semesterplaner.
DAGENS SJUKA: Mår rätt bra idag.
DAGENS DROG: Nikotin.
DAGENS ROLIGASTE: Att det är fredag i morgon, förstås.
DAGENS FAVORIT: Min nya kläd och sko-blogg som jag fixade igår. Min vanliga blogg har adressen http://www.tobiq.blogg.se och den nya http://tobiq.se/kvinnansbastavan
DAGENS KÖP: Igår har jag bara köpt cola och snus som vanligt men vad som viktigare är är att jag igår fick köpt en ljuvlig vit hängelklänning som slutar under bysten på MQ, en jättesöt kortärmad stickad tröja på Gina Tricot och ett par vita overknee-strumor. Me like!
DAGENS GODIS: Kanelbullar, har ätit 5 stycken, hehe.
DAGENS HUMÖR: Fint.
DAGENS ORD: Att döma av fjortisblogginläggen kan det nog vara "lixom", "typ" eller "jevvla". Skam!

Hej på er, sötnosar.

Kommentarer
Postat av: Tindra

Jag måste säga att jag verkligen diggar din blogg. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din blogg via BlogLovin' och jag undrar varför det går snett. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback